sadaya Kategori

wartos

Bumi> wartos

Tilik Pameran--ITMA ASIA+CITME 2022

Waktos: 2023-11-13 Hit: 45

Pameran Mesin Tekstil Internasional Cina sareng Pameran ITMA Asia (ITMA ASIA + CITME 2022) bakal dilaksanakeun ti 19 dugi ka 23 Nopémber 2023 di Pusat Konvénsi sareng Pameran Nasional (Shanghai). Ieu mangrupikeun kahormatan pikeun Zhejiang Weihuan Machinery Co., Ltd. pikeun ilubiung dina paméran ieu salaku salah sahiji paméran. Jumlah stan kami H4-B08, sarta kami miharep ningali ayana anjeun dina pameran. Wilujeng sumping di Weihuan. Sing salamet!

Cache_1c6b606ebde13d64.

mangga seken kode QR di handap ieu pikeun meunangkeun badge sémah gratis anjeun.

Cache_4418ea5c687ed247.

123