sadaya Kategori

wartos

Bumi> wartos

Sawangan Pameran--Pameran Meuli Kaos Kaki Internasional Shanghai ka-17

Waktos: 2023-03-08 Hit: 106

The 17th Shanghai International Hosiery Purchasing Expo bakal dilaksanakeun di Shanghai World Expo Exhibition Hall ti 21 Maret nepi ka 23 Maret. Zhejiang Weihuan Mesin Co.Ltd. bakal ilubiung dina paméran ieu salaku produsén mesin hosiery. stan kami aya di Aula H1 / 1C501. Wilujeng sumping di stan kami.

微 信 图片 _20230308161931


Zhejiang Weihuan Machinery Co., Ltd. nyaéta State Key High-tech Enterprises, ngahijikeun sareng R&D, produksi, penjualan sareng jasa pikeun sadaya jinis mesin nyulam kaos kaki,mesin nyulam datar. Ieu salah sahiji pabrik calakan pangbadagna di sakuliah dunya. Diadegkeun taun 1999, nyertakeun 26600 m², kalayan langkung ti 200 staf, kalebet 10 insinyur senior, sareng langkung ti 40 staf Spesialis Panaliti, ayana di zona industri Chengxi kota Zhuji, Zhejiang.

Produk utama kami nyaéta: Mesin kaos kaki anu nyambungkeun otomatis, mesin sock silinder ganda, 7FT dipilih mesin kaos kaki Terry, 6F jeung 7F mesin sapatu-luhur tur sagala séjén 6F dipilih mesin Terry, Terry, mesin kaos kaki polos, 4-5inch jacquard mesin stocking, sarta mesin nyulam datar, 4D sapatu luhur, datar mesin sapatu-luhur, jacquard mesin kerah jeung mindahkeun kerah mesin nyulam teras salajengna. Mesin kalayan kinerja mékanis punjul sareng jasa saatos-jualan anu saé, disatujuan ku seuseueurna palanggan, mangrupikeun salah sahiji mesin anu paling stabil tina jinisna di Cina. Éta henteu ngan dijual ogé di Cina tapi ogé diékspor ka Éropa, Amérika Kidul, Afrika, Asia Tenggara, Wétan Tengah jeung saterusna.

Pausahaan urang nempel pentingna hébat kana konstruksi brand produk jeung manajemén kualitas saprak ngadegna. Sadaya produk parantos lulus sertifikasi CE internasional, sertifikasi sistem ISO9001 sareng ISO14001, kalayan 5 patén-patén penemuan sareng 70 patén-patén praktis. Weihuan teh ngan hiji ilubiung dina "Computerized Sock Knitting Machine" industri standar drafting parusahaan di Zhuji, draf parusahaan ngarah ku Zhejiang Pabrik Grup. Sanggeus taun akumulasi, Weihuan geus dipeunteun salaku Zhejiang perusahaan téhnologi pertumbuhan tinggi, lembaga nguji na geus dileler "State Laboratorium Key" jeung R&D departemén na geus dipikawanoh salaku "R&D puseur tina Zhejiang Propinsi High-tech usaha" jeung "Zhejiang pos". - workstation doktor ".

Urang bakal salawasna taat kana konsép "inovasi ilmiah sarta téhnologis, tetep Pace jeung jaman", berorientasi manusa, kalawan "titik awal luhur, kualitas luhur, intelligen" salaku tujuan ngembangkeun, kalawan "nyadiakeun mesin leuwih alus teuing jeung jasa pikeun. konsumén" salaku tujuanana, tetep ngaronjatkeun, sarta nyieun kontribusi hébat kana ngembangkeun mesin nyulam Cina urang.

Exterior view of Wehwan Company