sadaya Kategori

wartos

Bumi> wartos

Laporan langsung ti itma2023

Waktos: 2023-06-08 Hit: 80

Dina 8 Juni, ITMA2023 dilaksanakeun di FIERA MILANO RHO MILAN, Italia.

FIERA MILANO RHO MILAN

ZHEJIANG WEIHUAN MACHINERY CO. LTD milu dina paméran ieu. produk utama parusahaan ngawengku: otomatis nyambungkeun mesin kaos kaki, ganda-silinder mesin kaos kaki, 7FT optimal fleece mesin hosiery, 6F na 7F sapatu mesin luhur, 6F séjén pikaresep mesin base tumpukan, kaos kaki Terry, mesin kaos kaki biasa, 4-5 inci jacquard kaos kaki mesin, mesin stitch polos, uppers 4D, sapatu datar mesin luhur, jacquard mesin kerah sarta mindahkeun collars mesin Labeling, jsb mesin ieu geus dipikawanoh ku konsumén urang pikeun kinerja mékanis alus teuing maranéhanana sarta layanan sanggeus-jualan alus teuing, jadi aranjeunna salah sahiji mesin paling stabil di Cina, teu ngan ngajual ogé di pasar domestik, tapi ogé diékspor ka Éropa, Amérika Kidul, Afrika, Asia Tenggara, Wétan Tengah jeung wewengkon séjén.

The stan of Weihuan Mesin

Salaku perusahaan anu fokus kana manufaktur mesin sareng alat tékstil kualitas luhur, Weihuan Machinery Co., Ltd. bakal nunjukkeun prestasi téknologi pang anyarna sareng produk inovatif dina paméran ITMA2023. Pausahaan geus salawasna dipandu ku filosofi bisnis fokus dina inovasi sarta komitmen pikeun nyadiakeun konsumén jeung mesin paling canggih tur solusi teknis. Salila paméran ieu, Weihuan Machinery Co., Ltd. bakal nunjukkeun kakuatan anu kuat sareng gambar merek dina widang manufaktur mesin tékstil ka pamirsa ti sakumna dunya, ngabagi prestasi téknologina, sareng ngalegaan pangaruh pasarna.


The stan of Weihuan Mesin perenahna di Aula 4-D206. Urang tulus ngabagéakeun sadaya tamu nganjang tur ngalaman.

WILUJENG WEIHUAN !,!BIENVENIDO A WEIHUAN!

微 信 图片 _20230608155506