sadaya Kategori

wartos

Bumi> wartos

THE 16 CHINA.DATANG INTERNATIONAL HOSIERY INDUSTRI eksposisi

Waktos: 2022-09-06 Hit: 166

Ti 6 Séptémber nepi ka 8, paméran tradisional industri kaos kaki dina satengah kadua 2022 - 16th Cina Datang International Socks Expo jeung 2022 Shanghai International Socks Purchasing Fair (Stasion Zhuji) diayakeun grandly di Zhuji International Trade Kota ditahan.

2

Dina pameran ieu, ampir300 exhibitors ti sakuliah nagara milu dina pameran, bringing Anjeun sakabeh ranté industri industri kaos kaki, kayaning kaos kaki kualitas luhur, desain trend, bahan anyar, sarta equipment.More calakan 15,000 diharepkeun nganjang pameran.

Zhuji mangrupikeun ibukota industri kaos kaki global, sareng kaluaran kaos kaki na nyababkeun 70% tina nagara sareng 30% tina dunya. Taun 2019, nilai merek régional Zhuji Datang Socks ngahontal 110 milyar yuan, diantarana seueur perusahaan anu kasohor ngumpul di Jalan Datang. Saatos ampir 40 taun pangwangunan sareng akumulasi, Zhuji Datang Socks gaduh industri kaos kaki anu unik sareng lengkep di dunya. Ranté industri sareng klaster, kalayan langkung ti 1,000 pabrik produksi bahan baku, langkung ti 400 distributor bahan baku, langkung ti 6,000 pabrik produksi kaos kaki, langkung ti 2,000 distributor kaos kaki, sareng langkung ti 100 perusahaan jasa pengiriman gabungan, sareng sajabana, mangrupikeun well- kota seni kaos kaki pantes Jeung industri kaos kaki ngarah di dunya!

Kaos kaki Expo taun ieu ogé ngayakeun "Datang Cup" International Hosiery Machinery and Equipment Competition.

8

Zhejiang Weihuan Mesin Manufaktur Co., Ltd., salaku produsén mesin sock lokal di Zhuji, milu dina paméran ieu salaku salah sahiji exhibitors. Perusahaan mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu khusus dina produksi sababaraha jinis mesin kaos kaki sareng mesin nyulam datar anu ngahijikeun R&D, produksi, penjualan sareng jasa. Ieu salah sahiji suppliers pangbadagna mesin hosiery calakan di dunya. Pausahaan ieu diadegkeun dina 1999. Pabrik ngawengku wewengkon leuwih ti 40 acres, kalawan total aset 500 juta yuan. Aya leuwih ti 200 pagawé, kaasup 10 insinyur senior jeung leuwih ti 40 peneliti ilmiah. Pausahaan boga tim ngembangkeun mesin sock luhur nagara urang, kalawan sababaraha patén-patén nasional jeung internasional; filsafat bisnis canggih tur manajemén ilmiah ngiringan ngembangkeun parusahaan.

微 信 图片 _20220906113126

Sagala jinisMesin nyulam kaos kakie,mesin nyulam datar jeung Alat bantu dihasilkeun ku pausahaan ngabalukarkeun loba datang nganjang jeung ngabahas dina pameran.

微 信 图片 _20220906124555

Booth perusahaan perenahna di stan 2D109 di aula paméran. Ngabagéakeun sadaya konsumén anyar jeung heubeul nganjang tur pituduh.