sadaya Kategori

wartos

Bumi> wartos

THE 17 CHINA.DATANG INTERNATIONAL HOSIERY INDUSTRI eksposisi

Waktos: 2023-08-24 Hit: 58

The 17 Cina Datang kaos kaki Industri Expo dilaksanakeun di Zhuji ti Agustus 23 nepi ka 25, sarta Zhejiang Weihuan Mesin Co., Ltd. geus milu salaku exhibitor dina paméran ieu. Dina paméran ieu, Weihuan Machinery meunang tilu panghargaan: 'Industri Leading Award', 'Digital Pioneer Award', jeung 'Market Potential Award'.

1

2

3