sadaya Kategori

wartos

Bumi> wartos

Weihuan Mesin ngajak anjeun gabung kami dina janjian ningkatkeun industri!

Waktos: 2023-11-19 Hit: 42

19 Nopémber 2023 - Pameran ITMA ASIA + CITME, platform bisnis utama Asia pikeun mesin tékstil, dibuka ayeuna di Shanghai. Pameran gabungan lima dinten nyorotkeun rupa-rupa solusi téknologi anu pikaresepeun pikeun ngabantosan pabrik tékstil tetep kompetitif sareng lestari.

Ieu mangrupa kahormatan pikeun Wei Huan Mesin pikeun ilubiung dina paméran ieu salaku salah sahiji exhibitors.

Zhejiang Weihuan Machinery Co., Ltd. nyaéta State Key High-tech Enterprises, ngahijikeun sareng R&D, produksi, penjualan sareng jasa pikeun sadaya jinis mesin nyulam kaos kaki, mesin nyulam datar. Ieu salah sahiji pabrik calakan pangbadagna di sakuliah dunya. Diadegkeun dina taun 1999, nyertakeun 26600 m², kalayan langkung ti 200 staf, kalebet 10 insinyur senior, sareng langkung ti 40 staf Spesialis Panaliti, ayana di zona industri Chengxi kota Zhuji, Zhejiang.

Produk utama kami nyaéta: Mesin kaos kaki anu nyambungkeun otomatis, mesin sock silinder ganda, 7FT dipilih mesin kaos kaki Terry, 6F jeung 7F mesin sapatu-luhur tur sagala séjén 6F dipilih mesin Terry, Terry, mesin kaos kaki polos, 4-5inch jacquard mesin stocking, sarta mesin nyulam datar, 4D sapatu luhur, datar mesin sapatu-luhur, jacquard mesin kerah jeung mindahkeun kerah mesin nyulam teras salajengna. Mesin kalayan kinerja mékanis punjul sareng jasa saatos-jualan anu saé, disatujuan ku seuseueurna palanggan, mangrupikeun salah sahiji mesin anu paling stabil tina jinisna di Cina.

11

Booth kami diH4-B08, sarta kami siap ningali anjeun dina sababaraha poé ka hareup!

7