sadaya Kategori

wartos

Bumi> wartos

Weihuan Mesin ngajalankeun mesin sock anyar

Waktos: 2024-04-23 Hit: 6

We are proud to introduce to you some of the latest sock machines from Weihuan, which we have developed after a long period of market research and customer feedback. These sock machines are designed to improve the efficiency and quality of sock production and to meet your needs in designing and producing socks of all styles.

1.Weihuan Brand Auto Linking Socks Knitting Machine 3 3/4 Inch 240 Needle For Loop Transfer Knitting 

WEIHUAN BRAND AUTO LINKING SOCKS KNITTING MACHINE 3 34INCH 240NEEDLE FOR LOOP TRANSFER KNITTING

2.Weihuan Brand Auto Linking Socks Knitting Machine 3 3/4 Inch, For Slected Terry Socks ,Five Toes Socks ,Invisiable Socks, Terry/Plain Socks

WEIHUAN BRAND AUTO LINKING SOCKS KNITTING MACHINE 3 34INCH FOR SELECTED TERRY SOCKS FIVE TOES SOCKS INVISIABLE SOCKS TERRYPLAIN SOCKS

3.Weihuan Brand Auto Linking Socks Knitting Machine 4 Inch 96 Needle For Heavy Thick Yarns

WEIHUAN BRAND AUTO LINKING SOCKS KNITTING MACHINE 4INCH 96NEEDLE FOR HEAVY THICK YARNS

4.Weihuan Brand Double Cylinder Socks Machine, 4 Inch, Needle Range 108-176 Needles

WEIHUAN BRAND DOUBLE CYLINDER SOCKS MACHINE, 4INCH , NEEDLE RANGE 108-176NEEDLES

5.Weihuan Brand Loop Transfer Socks Knitting Machine, 4 Inch 88 Needle

WEIHUAN BRAND LOOP TRANSFER SOCKS KNITTING MACHINE, 4INCH 88NEEDLE

Zhejiang Weihuan Machinery Co., Ltd. nyaéta State Key High-tech Enterprises, ngahijikeun sareng R&D, produksi, penjualan sareng jasa pikeun sadaya jinis mesin nyulam kaos kaki, mesin nyulam datar. Ieu salah sahiji pabrik calakan pangbadagna di sakuliah dunya. Diadegkeun dina taun 1999, nyertakeun 26600 m², kalayan langkung ti 200 staf, kalebet 10 insinyur senior, sareng langkung ti 40 staf Spesialis Panaliti, ayana di zona industri Chengxi kota Zhuji, Zhejiang.

Produk utama kami nyaéta: Mesin kaos kaki anu nyambungkeun otomatis, mesin sock silinder ganda, 7FT dipilih mesin kaos kaki Terry, 6F jeung 7F mesin sapatu-luhur tur sagala séjén 6F dipilih mesin Terry, Terry, mesin kaos kaki polos, 4-5inch jacquard mesin stocking, sarta mesin nyulam datar, 4D sapatu luhur, datar mesin sapatu-luhur, jacquard mesin kerah jeung mindahkeun kerah mesin nyulam teras salajengna. Mesin kalayan kinerja mékanis punjul sareng jasa saatos-jualan anu saé, disatujuan ku seuseueurna palanggan, mangrupikeun salah sahiji mesin anu paling stabil tina jinisna di Cina. Éta henteu ngan dijual ogé di Cina tapi ogé diékspor ka Éropa, Amérika Kidul, Afrika, Asia Tenggara, Wétan Tengah jeung saterusna.

For more information about these new models and how they can enhance your sock production process, please visit our website or contact our sales team.