sadaya Kategori

wartos

Bumi> wartos

Ngabagéakeun para pamingpin Pamaréntah Kota Haining pikeun ngabimbing karya stan Weihuan Company

Waktos: 2023-03-15 Hit: 106

Dinten ieu dinten mimiti ka-4 Haining Socks Fair. Isuk-isuk, sababaraha pamingpin Pamaréntahan Rahayat Kota Haining jeung Asosiasi kaos kaki Municipal, sponsor tina adil, ogé shuttle antara stan jeung balaréa pikeun ngarti prakték inovasi jeung ngembangkeun usaha.

 stan Weihuan

Salila wisata, pamingpin kotamadya sumping ka stan of Weihuan Company jeung inquired ngeunaan kasusah, puzzles jeung status ngembangkeun parusahaan salila wabah. Saatos taliti ngadangukeun eupan balik, maranéhna ngomong yén tekanan sarta kakuatan industri sock coexisted, sarta loba usaha latihan kaahlian internal maranéhanana dina mangsa ieu. Naha éta parobahan ide, terobosan téknologi atanapi inovasi modél, éta dicerminkeun dina paméran kaos kaki Haining, nunjukkeun kasalametan benign industri kaos kaki Zhejiang. Hatur nuhun kana perhatian sareng dukungan anjeun pikeun pangembangan bisnis perusahaan.

Wilujeng sumping para pamingpin Pamaréntah Kota Haining pikeun ngabimbing karya stan Weihuan Company3

Wilujeng sumping para pamingpin Pamaréntah Kota Haining pikeun ngabimbing karya stan Weihuan Company2

Wilujeng sumping para pamingpin Pamaréntah Kota Haining pikeun ngabimbing karya stan Weihuan Company1

微 信 图片 _20230315125951