sadaya Kategori

wartos

Bumi> wartos

Zhejiang Weihuan Machinery Co., Ltd. dipamerkeun dina 2022 Cina (Pu Yuan) Mesin Nyulam sareng Pameran Peralatan Jahit

Waktos: 2022-07-11 Hit: 173

Dina isuk 28 Juni 2022 Cina Pu Yuan Nyulam Mesin sareng Pameran Peralatan Jahit dibuka sacara resmi. Exhibitors ti sakuliah nagara ngumpul di Tongxiang Pu Yuan Light Textile City pikeun mintonkeun sagala rupa mesin nyulam jeung alat jahit, sistem piring-nyieun sarta alat-alat anyar sejen, téknologi anyar jeung téhnik anyar, nyadiakeun usaha lokal jeung "sumber kakuatan". pikeun transformasi sareng ningkatkeun.

1_ 副本

Transformasi digital tina industri tékstil sareng pakaian tradisional, pembaharuan alat penting pisan, digitalisasi bakal ngamungkinkeun perusahaan kéngingkeun paningkatan anu ageung dina tingkat téknologi, tingkat peralatan, tingkat produk, anu ogé nyayogikeun rohangan pasar anu teu pernah aya pikeun produsén nyulam. mesin jeung alat jahit.

2_ 副本

Pameran ieu themed "The Beubeur jeung Jalan" ékonomi digital, ngembangkeun héjo, kecerdasan pikeun ngamajukeun kualitas anyar, kinerja tinggi, tanggal paméran téh Juni 28-30, nyadiakeun usaha kalawan parabot canggih ti panalungtikan sarta pamekaran, desain, manufaktur, nepi ka produksi jeung jualan, jasa, sakabeh proses pikeun ngamajukeun transformasi digital tina usaha, ngagancangkeun kreasi garis produksi manufaktur calakan Pameran bakal nyadiakeun usaha kalawan parabot canggih ti R&D, desain, manufaktur, produksi, jualan na jasa, ngamajukeun transformasi digital. tina usaha, ngagancangkeun kreasi garis produksi manufaktur calakan, bengkel produksi digital, sarta terus ngaleupaskeun Gedekeun, superposition na multiplier pangaruh téhnologi digital dina ékonomi, empower manufaktur garment knitted, sarta ngamajukeun transformasi digital sarta ngaronjatkeun industri fashion.

3_ 副本

Zhejiang Weihuan Machinery Co., Ltd. kami nyayogikeun mesin nyulam kerah datar profésional sareng mesin kaos kaki otomatis toe linking, anu ditampi sareng diémutan ku para nasabah.

4_副本_副本

5_ 副本