sadaya Kategori

wartos

Bumi> wartos

Zhejiang Weihuan Machinery Co., Ltd. dipamerkeun dina Pameran Meuli Kaos Kaki Rupa Internasional ChinaHaiNing Ka-3

Waktos: 2022-07-19 Hit: 165

Zhejiang Weihuan Mesin Co., Ltd.dipamerkeun di The 3rd China / HaiNing International Fashion Fine Socks Purchase Fair

Dina 13 Juli 2022, Pameran Meuli Kaos Kaki Rupa Cina / HaiNing Internasional ka-3 dibuka di Konvénsi Haining sareng Pusat Pameran di Kota Jiaxing, Propinsi Zhejiang, anu disponsoran babarengan ku Asosiasi Industri Nyulam Cina, Asosiasi Industri Nyulam Zhejiang, sareng Komunitas Rakyat Kota Haining. Pamaréntah. Pameran fokus kana produk anyar, téknologi anyar, sareng tren anyar dina industri kaos kaki, sareng ngahijikeun produsén kaos kaki kualitas luhur domestik sareng asing, agén, franchisees, sareng pembeli, ngajantenkeun platform komunikasi profésional ngahijikeun negosiasi bisnis, bursa palanggan, jeung tampilan brand.

7CBCD6723D4D4728E92285F665DACBF4

Leuwih ti 3,000 exhibitors kualitas, kaasup agén brand, merek apparel, saluran online, platform e-commerce, padagang, wholesalers, pembeli fashion, department stores, jeung puseur balanja, ngumpul di situs paméran 10,000㎡+.

67DB001FE84C82F81EBC684914B164D3

Situs paméran éta pinuh kagiatan seru, pamingpin industri, exhibitors dipilih, sarta pembeli profésional dikumpulkeun babarengan pikeun ngabahas trend ngembangkeun industri kaos kaki, sarta interaksi bisnis éta haneut.

4297683E4CE585C204FC9C955AE203DF

Salaku acara anu saé dina industri kaos kaki, kaos kaki adil ieu ogé narik perhatian ti industri. Langkung seueur perusahaan bahan baku kaos kaki, benang, sareng mesin kaos kaki ngiringan.

C23A6FB92E188222438497F8E2B69E50

urangZhejiang Weihuan Mesin Co., Ltd.disadiakeun komputerisasi profésional namesin nyulam kaos kakijeung kaos kaki mesin toe linking otomatis, nu ieu ogé recevied na eupan balik ku konsumén.