sadaya Kategori

wartos

Bumi> wartos

Zhejiang Weihuan Machinery Co., Ltd. nunjukkeun produk inovatif dina ITMA 2023, anu dipikaresep ku para nasabah

Waktos: 2023-06-19 Hit: 88

Zhejiang Weihuan Machinery Co., Ltd. mangrupikeun produsén profésional sadaya jinis mesin kaos kaki, mesin nyulam datar sareng mesin nyulam sanés, sareng mangrupikeun salah sahiji unit panyusun standar industri nasional pikeun mesin kaos kaki komputerisasi pinuh di Cina. Pausahaan milu dina Pameran Mesin Tekstil Internasional ka-19 (ITMA) anu diayakeun di Milan, Italia ti 8-14 Juni 2023, dimana éta nunjukkeun mesin kaos kaki Auto-linking panganyarna, mesin sock silinder ganda, 7FT dipilih mesin kaos kaki Terry, 6F jeung 7F mesin sapatu-luhur tur sagala séjén 6F dipilih mesin Terry, Terry, mesin kaos kaki polos, 4-5inch jacquard mesin stocking, sarta mesin nyulam datar, 4D sapatu luhur, datar mesin sapatu-luhur, jacquard mesin kerah jeung mindahkeun kerah mesin nyulam sareng produk sanésna.

 1

Numutkeun jalma anu tanggung jawab perusahaan, produk ieu sadayana ngadopsi téknologi kontrol komputer canggih, anu ngagaduhan ciri efisiensi tinggi, stabilitas, hemat energi sareng intelegensi, sareng tiasa nyumponan kabutuhan palanggan anu béda, sareng cocog pikeun ngahasilkeun rupa-rupa gaya. jeung spésifikasi kaos kaki jeung produk knitted. Anjeunna nyatakeun yén produk-produk ieu mangrupikeun hasil panalungtikan, pamekaran sareng inovasi perusahaan salami mangtaun-taun, ngagambarkeun kakuatan téknis sareng daya saing pasar perusahaan.

 2

Salila pameran, stan of Zhejiang Weihuan mesin Co., Ltd. narik perhatian sarta konsultasi loba konsumén domestik jeung asing, kaasup sababaraha merek kawentar tur usaha badag. Dilaporkeun yén perusahaan parantos ngahontal sababaraha niat kerjasama sareng pesenan dina paméran, sareng kaayaan penjualan saé.

 3

Jalma anu tanggung jawab perusahaan nyarios yén ilubiung dina paméran ITMA mangrupikeun salah sahiji inisiatif penting perusahaan pikeun ngembangkeun pasar internasional, sareng éta ogé kasempetan anu saé pikeun nunjukkeun citra merek sareng kauntungan produk perusahaan. Anjeunna nyatakeun yén perusahaan bakal teras-terasan patuh kana berorientasi pasar, berorientasi palanggan, didorong inovasi, sareng terus ningkatkeun kualitas produk sareng tingkat jasa pikeun nyayogikeun mesin nyulam anu langkung saé sareng alat-alat sareng solusi pikeun konsumén urang.

4_ 副本



Laporan poto tina adegan maén:

CFAC249B28FC0240D123230D9D39C875_副本