sadaya Kategori

Kaos kaki Sapatu Mesin Nyulam Upper 3 1/2 inci, 3 3/4 inci, 4 inci, 4 1/2 inci


Tempat AsalCina
brand NgaranWEIHUAN
Number modelWH-F
sertipikasiCE, ISO
Kuantitas Orde minimum:hiji
harga:TAROS KAMI
Rincian bungkusan:TAROS KAMI
Waktos pangiriman:TAROS KAMI
Sarat pamayaran:TAROS KAMI
Supply Pangabisa:TAROS KAMI
panalungtikan
gambaran
Diaméter silinder:

3 1/2 INCI

3 3/4 INCI

4INCH

4 1/2 INCI

Jarum rentang:96-200 Jarum
Laju Ngajalankeun:200-320RPM
Pilihan Fungsi:

Fungsi polos

Kaos kaki Siluman Fungsi

Pilihan Kakuatan:

380V 3 Fase 50/60HZ

220V 3 Fase 50/60HZ

415V 3 Fase 50/60HZ

3 1/2 inci m, 3 3/4 inci, 4 inci sarta 41/2silinder inci. Sadia pikeun lalaki / kaos kaki awéwé / sapatu barudak 

Rarancang 3d 

Parahu kaos kaki halimunan. 

Tights

spésifikasi

1.silinder tunggal hiji feed

2. MAx 6 kelir dina hiji garis, 13 kelir total dina hiji pola

3.Two warna toe / keuneung.

Kauntungan kalapa

1.Open panyalindungan sirkuit jeung desain UPS.

2.Bisa nyieun keuneung badag/leutik.

3. Dua feeders elastis avaliable pikeun kelir differnt.

4.Can nyieun kaos kaki toe nutup di sisi tombol.

5.Can nyieun bagian toe katuhu / kénca.

aplikasi

Kaos kaki lalaki / awéwé / sapatu barudak 

Rarancang 3d 

Parahu kaos kaki halimunan. 

Tights

Patarosan Pelanggan & Jawaban
    Henteu cocog sareng patarosan!
panalungtikan