sadaya Kategori

Sapatu Upper Datar Nyulam Mesin


Tempat AsalCina
brand NgaranWEIHUAN
harga:TAROS KAMI
Rincian bungkusan:TAROS KAMI
Waktos pangiriman:TAROS KAMI
Sarat pamayaran:TAROS KAMI
Supply Pangabisa:TAROS KAMI
panalungtikan
gambaran

merek Weihuan komputerisasi mesin nyulam datar pikeun sapatu nyulam luhur, tunggal gerbong ganda / sistem tripel, 14g atanapi 16g, lebar nyulam 36 ",52" 68 ". Dipingpin controller kalawan desain multi basa.

Weihuan brand komputerisasi mesin nyulam datar pikeun baju haneut, topi jeung sal, tunggal gerbong ganda / sistem triple, 3g mun 16g jeung mutil 3.5.7g, nyulam lebar 36 ", 48", 52 ", 56", 66 ", 72", 80 "jeung 100". Dipingpin controller kalawan desain multi basa.

Gauge14G, 16G
Nyulam Lebar36"52"68"
Sistim nyulamSirah tunggal sareng sistem ganda, tilu sistem
Fungsi NyulamHareup sisi tunggal, balik sisi tunggal, tilu datar, opat iga datar, péngkolan jarum, picking jarum, nongkrong panon, jacquard, inlay, buka tutup jarum, poék jarum nutup sarta pola nyulam biasa lianna.
System ControlTampilan layar: layar toél LED, input USB, mémori nepi ka 2G
power SupplyFase tunggal 220v, kakuatan 1kw, téknologi CMOS, kalayan fungsi mémori dina momen pareum, pikeun neraskeun nyulam saatos malikkeun.
jasa ngaropéaNumutkeun kana syarat customer



Kauntungan kalapa

Led controller, input USB, memori badag

kontrol motor pikeun roller takedown systme.

Kontrol motor pikeun sistem sinker

fungsi nyulam Mutil

aplikasi

Sapatu luhur

Patarosan Pelanggan & Jawaban
    Henteu cocog sareng patarosan!
panalungtikan
Kategori séjén